Sylvia's Happy Dogs & Dogs Paradise    

Trimsalon- Dagopvang & Vakantie opvang kleinschalig en in huiselijke sfeer 
                                                                    

vakantie opvang & dagopvang

Om een goede gang van zaken te creëren en uw hond een aangenaam verblijf te geven, vragen we u rekening te houden met onderstaande Algemene voorwaarden en  huisregels: 


Voor een vlot verloop gebeurt het brengen en ophalen van de hond enkel op afspraak. De hond kan enkel worden opgehaald door de persoon wiens naam of namen  werden opgegeven. De dag van het brengen en ophalen wordt als een volledige dag beschouwd. Verlenging van het verblijf is mogelijk mits het tijdig verwittigen.


Breng het vaccinatieboekje altijd mee!

U kunt uw hond(en) alleen bij ons onderbrengen als zij volgens de regels jaarlijks ingeënt zijn. Is Uw hond meer dan 1 jaar geleden ingeënt, dan moet U minimaal twee weken voor de periode van vakantieopvang uw hond laten vaccineren door Uw dierenarts tegen:

  • Hondenziekte(ziekte van Carré)
  • Parvovirus, 
  •  Kennelhoest,
  • hepatitis contagiosa canis

Wij vragen om ons alle medische gegevens van uw hond mee te delen. Indien medicatie moet toegediend worden verzoeken wij u om zelf voldoende medicijnen af te leveren voor de hele verblijfsperiode. Wanneer uw dier ziek wordt tijdens het verblijf, wordt onze eigen dierenarts(dierenartspraktijk de Gouden Poort) erbij geroepen. De kosten hiervan zijn ten uwen laste.

Indien uw hond loops is geworden vragen wij u dit mee te delen. En de nodige voorzorgsmaatregelen te voorzien.
Een niet gecastreerde reu wordt niet toegelaten!

Een vlooienbehandeling is verplicht. Toediening kan ook gebeuren in het pension. Er kan een eigen vlooienpipet meegebracht worden. 

Bij niet-afhaling van de hond op de voorziene datum en zonder aanvraag tot verlenging  wordt er melding gemaakt bij de politie en kan het dier overgebracht worden naar een dierenasiel. Alle kosten die hiermee samengaan, alsook de kosten voor het verlengde verblijf zijn ten laste van de eigenaar. 
De eigenaar van de hond zal Dogs Paradise niet verantwoordelijk stellen indien het dier een wonde, ziekte of ongeval zou overkomen of indien het dier vermist is. Of indien het dier een wonde, ziekte of ongeval veroorzaakt zou hebben bij iemand anders, hetzij mens of dier. De eigenaar gaat akkoord dat zijn of haar dier met andere dieren mag spelen en dit geheel op eigen risico. Als klant verklaart u zich akkoord met dit huishoudelijk reglement, door het te aanvaarden van de  voorwaarden  en het ondertekenen van het verblijfscontract. 

Alvast bedankt voor het vertrouwen! Grtjs Sylvia en haar team viervoeters Athena, Sam, Happy, Socks en Marcel.