Sylvia's Happy Dogs & Dogs Paradise    

Trimsalon- Dagopvang & Vakantie opvang kleinschalig en in huiselijke sfeer 
                                                                    

kleinschalig hondenpension

Sylvia's Dogs Paradise voorziet vakantieopvang en dagopvang. Het idee groeide omdat heel veel klanten uit het trimsalon hier vraag naar hadden. Zo werd naast het trimsalon Sylvia's Happy Dogs,  ook Sylvia's Dogs Paradise dagopvang en vakantieopvang opgericht.

Dogs Paradise heeft als uniek concept opvang in huiselijke sfeer. Dit was voor mij heel belangrijk! Geen kennel, geen bench,...

Samen met mijn man bouwden we samen een dogcottage, ingericht in paradise stijl en voorzien van een Wigwam bed. De dogcottage is ingericht als vakantiewoning en ligt palend aan onze eigen woning en trimsalon, midden in de tuin. Het concept is kleinschalig, dit wil zeggen hond(en) van 1 gezin per vakantieperiode, zo kan er voldoende aandacht besteed worden aan elke hond. Tijdig uw aanvraag doen is dus zeker een must om een plaatsje te verzekeren! Overdag loopt en leeft uw hond in het gezin samen met onze eigen getrainde viervoeters. Tijdens de nacht verblijft uw hond in de Dogcottage in zijn eigen bed. De cottage is voorzien van verwarming voor koude periodes.

Uw hond wordt elke dag gekamd, op uw vraag kan een trimbeurt, wasbeurt gegeven worden aan de tarieven van het trimsalon. Wij doen er alles aan om uw hond een leuke vakantie te geven. Ik werk samen met de dierenartspraktijk De Gouden Poort mocht uw hond medische hulp nodig hebben. De hond(en) gaan 2 x wandelen per dag en kunnen ravotten in de tuin. En natuurlijk worden ze de hele dag vertroeteld door een ware dierenvriend in hart en nieren, door mijzelf natuurlijk! Ik maakte van mijn hobby mijn werk en doe dit met hart en ziel!

Een reservatie kan enkel telefonisch. Na de reservatie volgt een kennismaking met u en uw hond bij Dogs Paradise. Daarna wordt het verblijfscontract met de algemene voorwaarden en huisregels samen met u overlopen en ondertekend.(dit is wettelijk verplicht) Ik vraag geen voorschot, ik geloof in wederzijds respect!

Bij Dogs Paradise kunt u ook terecht voor dagopvang. Laat u uw hond niet graag alleen terwijl u moet gaan werken of moet u een dag weg? Dan kan uw hond tegen een gunstig tarief , elke dag of enkele dagen per week of 1 dag per week bij mij terecht voor dagopvang. Ik werk met een uurtarief dus uw hond kan ook enkele uren per dag komen. Dit elke weekdag tussen 7u en 18u. Ook puppy's zijn welkom! Voor puppy's worden tijdens de opvang een half uurtje puppytraining voorzien op een speelse wijze!

Neem gerust contact op voor meer info!

Het team Sylvia en haar viervoeters Athena, Socks, Happy, Sam en Marcel staan alvast klaar om met heel veel liefde jullie hond(en) te ontvangen!